Община Дългопол
Размер на шрифта: - / +

Обяви, съобщения

НАЧАЛОНачало

ОБЯВА


От 04.01.2021г. община Дългопол, като бенифициент по Проект, ще изпълнява дейности по ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ХРАНИ И/ИЛИ ОСНОВНО МАТЕРИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ОТ ФОНДА ЗА ЕВРОПЕЙСКО ПОДПОМАГАНЕ НА НАЙ-НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ЛИЦА В БЛГАРИЯ, ПРОЦЕДУРА ЗА ДИРЕКТНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ,
Проектът „Предоставяне на топъл обяд в условията на пандемия от COVID-19“ е насочен към следните целеви групи:
1. Лица без доходи или с ниски доходи под линията на бедност - хора в затруднение поради влошената икономическа обстановка в страната, хора, които поради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неблагоприятно протичане на инфекцията.
2. Лица, поставени под карантина - без доходи или с ниски доходи под линията на бедност и нямат близки, които да им окажат подкрепа.
3. Лица, обект на социално подпомагане, за които е установена нужда от допълнителна подкрепа и в условията на извънредна епидемична обстановка, са в невъзможност да задоволят основните си жизнени потребности.
Целите на Проекта са да задоволи жизнено важните потребности от храна на хората в нужда и хората засегнати от COVID-19.
Лицата желаещи да кандидатстват за получаване на топъл обяд могат да подадат заявление в Информационния център на общината, сграда Б, ет 1, гише „Интегриран социален офис“.Всички права запазени! ©Община Дългопол ©2008-2012

Suzara web design®